| Veiling 15 mei 2021
23745
page-template-default,page,page-id-23745,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
1 LANDELIJKE VEILING EN 8 STEDELIJKE VEILINGEN

Dit jaar zal Nacht van de Fooi geld inzamelen voor het fantastische goede doel. Normaliter wordt het geld ingezameld tijdens ‘de Nacht’. Door de huidige situatie rondom COVID-19 heeft de horeca hun deuren moeten sluiten en hebben zij het financieel zwaar. Om die reden zal het doorgaans behalen van het doel lastiger zijn, gezien ons concept immers draait om het inzamelen van de fooi. Uiteraard zijn wij hard bezig geweest om op een inventieve manier ons doel toch te realiseren.

Spread the word, want op 15 mei 2021 organiseren wij een landelijke online veiling. Hiervoor kun je je (gratis!) aanmelden, informatie hierover verschijnt hier later op de website. De veiling zal online plaatsvinden, en is te bereiken via een link die richting 15 mei 2021 zal verschijnen.

Daarnaast zullen er stedelijk 8 veilingen plaatsvinden. Onze deelnemende steden zijn: Amsterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Rotterdam, Delft, Wageningen en Leiden/DenHaag. Voor meer informatie houdt u de Instagram pagina’s van de stedelijke besturen in de gaten.

Diverse sponsoren zullen hun steentje bijdrage om dit concept te realiseren. De opbrengst van de veiling zal het mogelijk maken om ons uiteindelijke doel te bereiken! De sponsoren kunt u onder andere vinden op deze website, en op de Instagram accounts van onze stedelijke besturen.

@nvdf_amsterdam @nvdf_leiden @nvdf_groningen @nvdf_wageningen @nvdf_rotterdam @nvdf_utrecht @nvdf_delft @nachtvandefooi_eindhoven