| Bestuursjaar
23404
page-template-default,page,page-id-23404,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Landelijk Bestuur 2021 - 2022

Wil jij iets voor het goede doel beteken en kan jij je studie combineren met een parttime bestuursjaar? Dan zoekt Nacht van de Fooi jou! De functies waarvoor jij je kan opgeven staan hieronder vernoemend met uitleg en ervaring van het huidige Landelijke Bestuur. Stuur je CV en motivatie naar contact@nachtvandefooi.nl. Check onze website, Instagram, Linkedin en Facebook pagina voor meer informatie over onze stichting. Vragen? Stuur ons een e-mail of een berichtje via een van onze sociale media kanalen.

Voorzitter

Ik ben Ploon Mülder, voorzitter van het Landelijk Bestuur. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het voorzitten van vergaderingen en het overzicht houden over taken die per functie uitgevoerd worden. Hierop aansluitend ben ik verantwoordelijk voor het stellen van de deadlines. Daarnaast ouderhoud ik samen met de secretaris (Anna Jelijs) het contact met onze partner Wilde Ganzen en met de ontwikkelingsprojecten. Als voorzitter controleer ik verder alle uitgaande berichten voor bijvoorbeeld de sociale media, contact naar horecagelegenheden, nieuwsbrieven en partners.

 

Secretaris

Mijn naam is Anna en ik vervul de functie van Secretaris binnen het landelijk bestuur van Nacht van de Fooi. Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact met onze partner Wilde Ganzen, de NJR en de door ons gekozen ontwikkelingsprojecten. Daarnaast schrijf ik het jaarplan, de nieuwsbrief en notuleer ik iedere bestuursvergadering. Verder heb ik veel contact met de voorzitter (Ploon) en vervang ik haar tijdens afwezigheid.

 

Penningmeester

Mijn naam is Marleen en ik vervul dit jaar de functie van penningmeester van het Landelijk Bestuur Nacht van de Fooi. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financiële beleid en de begroting van de stichting. Dit houdt in dat ik de financiën beheer en het betalingsverkeer regel, daarnaast houd ik overzicht over de vergunningen en subsidies. Ook controleer ik de begrotingen van de stedelijke besturen en zorg ik er voor dat de fooien op tijd worden opgehaald

 

PR-Media

Mijn naam is Hannah en ik vervul de functie van PR-Media. Als PR-Media ben ik voornamelijk bezig met het beheren van verschillende Social Media accounts. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het posten van content op onder andere onze Instagram, Facebook pagina’s en LinkedIn. Verder richt ik me op het vergroten van het bereik van de Nacht van de Fooi. Daarnaast ontwerp ik door het jaar heen verschillende posters. In mijn functie kan ik volledig mijn creativiteit kwijt, en hier ben ik dan ook graag veel mee bezig. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de PR-media’s van de stedelijke besturen.

 

PR-Acquisitie

Wij zijn Emmalise, Beau en Eveline en wij vervullen samen de functie van PR-Acquisitie binnen het landelijk bestuur van Nacht van de Fooi. Als PR-Acquisitie zijn wij verantwoordelijk voor het operationeel budget en het werven van en contact onderhouden met sponsors. Dit doen wij onder andere door bedrijven te benaderen of evenementen in samenwerking met horeca te organiseren. Met deze opbrengsten betalen wij uitgaven zoals posters, stickers en de organisatie voor de Stedelijke Besturendag. De functie PR-Acquisitie is hoofdzakelijk gericht op plannen, samenwerken, organiseren en het opbouwen van zakelijke contacten.

 

Stedencoordinator

Wij zijn Philine, Margot en Julia en wij vervullen samen de functie stedencoordinator. Wij zijn verantwoordelijk voor de stedelijke besturen. Wij zullen ten eerste de stedelijke besturen in elke stad gaan werven. Daarnaast zullen wij ieder als contactpersoon optreden van een stad en het stedelijk bestuur helpen met het voorbereiden van activiteiten en uiteindelijk de Nacht van de Fooi. Verder hebben wij een ondersteunende rol voor de rest van het bestuur.